Babyshowergaver

Gaver til en baby behøver ikke nødvendigvis at være babyrelaterede

Hvis du er inviteret til et babyshower, er det mest oplagt at investere i en gave, som primært er til baby.

Det er dog ikke altid den bedste løsning, da du sagtens kan forære den vordende mor en god gave, som kun er til hende. Her får du en række gode bud på gaver til babyshower, som ikke er babyrelateret.

Forær moderen et smykke

Selvom det ikke skal handle om moren, når der er babyshower, da det er den lille ny, der er i fokus, så betyder det ikke, at gaven ikke må være til moren. Du kan derfor sagtens investere i et smukt smykke til moren, hvis du ønsker det. Du kan eksempelvis købe flotte ringe hos Pilgrim, som hun med garanti vil blive glad for.

Det kan eksempelvis være en fordel at forære hende en ring, som hun kan have på, uden at baby kommer til skade, fordi den kan ridse ham eller hende. Det vil være en god gave, som hun med garanti vil blive glad for, men det behøver ikke nødvendigvis at være en fingerring. Du kan eksempelvis også forære hende en halskæde med barnets initialer.

En morgenkåbe er guld værd

Når man har en lille ny, så er det ikke altid, man husker at få det pæne tøj på om morgenen, og det er der heller ikke nogen grund til. Ofte tilbringer man meget tid derhjemme, når man netop er blevet mor, og derfor kan det være rart med noget tøj, som man nemt kan få på – og som man samtidig kan slappe af i.

Her er en morgenkåbe eller en kimono den helt rigtige gave, da den er nem at komme i om morgenen, og samtidig er det ikke nødvendigt at skifte i løbet af dagen, hvis det ender med, at baby tager alt opmærksomheden, hvilket ofte er tilfældet. Du kan også vælge at forære hende noget andet tøj, som hun kan slappe af i.