Kvinder til et babyshower

Hvilke gaver kan du give til et babyshower?

Et babyshower er en meget amerikansk tradition, men er langsomt begyndt at blive en trend i Danmark også. Det er et hyggeligt arrangement, hvor den kommende familie, og især moderen og det kommende barn, der er i fokus.

Ofte er det god stil at komme med en gave til den kommende familie, men det kan være svært at finde ud af, hvad man egentlig bør give. Her er tre forslag, du kan lade dig inspirere af.

Dekorative gaver er unikke

Pyntegenstande er ikke nødvendigvis det første, man tænker på, når man leder efter en babyshower-gave. Det skal da trods alt være noget, der har forbindelse til barnet. Men hvis du er kreativ, kan du sagtens finde dekorative gaver, der kan bruges på den måde.

Du kunne for eksempel give skifterammer med forskellige plakater af nuttede dyr, bogstaver eller tal, der kan hænges op på børneværelset. Det kan give lidt mere farve til rummet, og kan være lærerigt for barnet, når det bliver ældre.

Og med en skifteramme har forældrene rig mulighed for at skifte plakaterne ud med andre ting, der er mere alderssvarende med tiden, så det er en gave, der kan følge med barnet langt op i årene.

Alle bliver glade for praktiske gaver

En babyshower er også en mulighed for at bidrage til den nye familie med praktiske gaver, der kan gøre deres start på forældreskabet lettere.

Hvis du selv er forælder, har du sandsynligvis en idé om, hvad du havde brug for til at starte med, eller hvad der fungerede særligt godt med den lille, og det er her, at du kan bidrage med dine erfaringer, så de nye forældre kan få en flyvende start.

Ingen børn er naturligvis ens, så det kan være, at de skal bruge andre teknikker eller redskaber, men det er aldrig til at vide, før barnet er kommet.

Tøj er altid en vinder

Børn vokser hurtigt, og især i de første år kan det være svært, og ikke mindst dyrt, som forælder at holde trit med tøj i den rigtige størrelse.

Derfor er det altid en hjælp, hvis der i forvejen er et lager af tøj i forskellige størrelser, før barnet kommer, så man allerede er dækket lidt ind på forhånd.

Du kan derfor altid komme med tøj som gave til babyshoweren, og det vil uden tvivl være påskønnet – måske ikke på selve dagen, hvor forældrene muligvis kan komme til nærmest at svømme i babytøj, men når barnet vokser, vil de være glade for gaven.