Liggende gravid kvinde

Giv den kommende mor et gavekort til en gravidmassage

Hvis du skal finde en god gave til en, der er gravid, kan et gavekort til en gravidmassage være en oplagt mulighed. I denne artikel kan du læse mere om, hvad gravidmassage er, samt hvorfor det er en god gave til én, der er gravid.

En graviditet er en unik og særlig oplevelse, som desværre også kan være anledning til forskellige spændinger og smerter, der gør oplevelsen mindre behagelig. Der er dog heldigvis hjælp at hente – en gravidmassage kan nemlig lindre smerter og andre komplikationer.

Du kan derfor med fordel give en person, der er gravid, et gavekort på en gravidmassage, hvis du ønsker at gøre noget godt for vedkommende under sin graviditet. Du kan læse mere om, hvad en gravidmassage er hos Smertefys.nu.

Må man overhovedet få massage, når man er gravid?

Der er mange ting, du skal være påpasselig med, når du er gravid. Et spørgsmål, der ofte bliver stillet, er, om det overhovedet er sikkert at få gravidmassage – og om det kan medføre nogle skader hos barnet.

Heldigvis forholder det sig sådan, at der ikke er noget at være bekymret for. Du må nemlig gerne få massage, når du er gravid, og hvis du vælger en klinik med højtuddannede terapeuter, er der absolut ingenting at være bekymret for.

Hvor lang tid skal massagen vare?

Når du køber et gavekort på gravidmassage, skal du samtidig vælge, hvor lang tid massagen skal vare. Her har du mulighed for at vælge mellem 30, 60 og 90 minutter, og derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige varighed.

  • 30 minutter: Ved gravidmassage i 30 minutter, får den vordende mor mulighed for at få behandling på de områder, hvor der er mest behov for det. Det sikrer en hurtig og god lindring, hvor der dog ikke er tid til at massere hele kroppen.
  • 60 minutter: Vælger du en times gravidmassage, vil der være tid til at gå i dybden med flere områder på kroppen. Hvis den gravide eksempelvis døjer med spænding i nakken og bækkenløsnig, vil der være mulighed for at behandle begge.
  • 90 minutter: Dette er den ultimative gave til kvinden, der er gravid. Her kan der tages højde for alle områder på kroppen, da der er god tid til at komme rundt i løbet af halvanden time.

Du kan eventuelt forhøre dig, om et gavekort på 90 minutter kan deles op i tre sessions i stedet, hvis den gravide ikke ønsker at gøre brug af en dybdegående massage på hele kroppen.

Skal du med til et babyshower, så find flere ideer til gaven her.