Eksempel på et kort til et babyshower

Idéer til babyshower-kort

Er du tom for idéer til babyshower-kort, men må dit kort godt være en smule mere personligt end et kort med en stork, hvor der blot står tillykke? Så læs med her, hvor du får masser af idéer til, hvor du kan købe kort, eller hvordan du kan lave det selv. Du får også konkrete bud på, hvad du kan skrive i dit babyshower kort.

Et babyshower er en hyggelig sammenkomst, hvor du og de andre gæster fejrer den vordende mor med gaver og lege og nyder en hyggelig dag. En skøn dag inden den lille kommer og vender op og ned på det hele.

Til et babyshower medbringer gæsterne normalt en gave, som kan være enten til den lille baby eller til moren. På gaven skal der gerne være et kort, som ikke blot fortæller hvem gaven er fra, men som også indeholder en lille hilsen. Herunder har vi samlet brugbare idéer til babyshower-kort, som du kan lade dig inspirere af.

Lav dit eget babyshower-kort

Skal babyshower-kortet være helt unikt, er det oplagt at lave det selv. Heldigvis behøver du ikke være hverken professionel kunstner eller et kreativt talent for at lave dit eget kort.

Du kan købe klistermærker og stempler og sætte på dit kort, så det bliver meget mere personligt end et købt babyshower-kort. Find masser af ideer til babyshower kort her.

Er du i humør til at være super kreativ, så kan du også nemt lave dit eget kort med to stykker karton i to eller flere forskellige farver, en saks, lim og noget snor eller et garnnøgle.

Det ene stykke karton skal du folde, så det bliver til et kort. De andre skal du klippe ud som balloner. Du kan enten tegne dem i hånden eller finde skabeloner på nettet. Så skal du klistre ballonerne på kortet, og for enden af dem skal du hænge snore som du klipper af i passende længder.

Hvis du allerede kender kønnet på barnet, er det jo oplagt at lave kortet i et farvetema, der passer dertil.

Få masser af nye idéer til babyshower-kort

Har du ikke tid eller lyst til at lave dit eget babyshower kort, så er der heldigvis råd for det. Du kan nemlig købe et færdigt. Der er så mange forskellige at vælge i mellem, at du helt sikkert finder et, der passer perfekt til den vordende mor.

Du kan købe dit kort i en boghandel, men du finder nok flest babyshower-kort, hvis du søger på nettet. Her er der nemlig en verden af smukke kort som er udsmykket i mange forskellige stilarter.

Det kan du skrive på dit babyshower-kort

Teksten på dit babyshower-kort skal gerne være både personlig og sød samt passe til den kommende mor. Er du helt tom for idéer, så kig herunder, og lad dig inspirere.

Hvis du er kollega eller fjern slægtning til den snart nybagte mor, er det passende at skrive noget a la:

”Kære …

Tak fordi jeg måtte være med til at fejre denne dag med dig. Jeg ønsker dig og din lille ny familie al held og lykke i den nye spændende tid, der kommer!”

Hvis du kender hende godt, kan du vælge at skrive et lille digt eller citat til hende, som du ved falder i hendes smag. Søg på nettet efter digte eller søde citater til kommende forældre. Citatet kan du indsætte efter din egen personlige hilsen. Her er to søde af Peter Plys:

  • Nogle mennesker bekymrer sig for meget. Jeg, tror, det er det, man kalder kærlighed!
  • ”Nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest i hjertet!”

Vil du gerne finde inspiration blandt andre kendte citater eller flere Peter Plys citater, så find dem her.

God fornøjelse med både kortet og babyshoweret!