Baby med bog

Personlige børnebøger fra Fabula

Fabula er et nyt – og nytænkende – forlag, der laver særlige og helt enestående kvalitetsbøger til børn i alderen 0 til 8 år. Fabula har udviklet et fantastisk koncept, der gør det muligt at rette bogens fortælling direkte til barnet. Fortællingen sætter barnet i fokus, og er gribende og fantasifuld.

Personliggør bogens fortælling

Konceptet som Fabula har udviklet er fantastisk. Når du køber bogen kan du nemlig bestemme, hvordan det barn, der er fortællingens hovedperson, skal se ud. Det vil sige, at du kan vælge, hvilken hudtone, hårfarve og frisure barnet skal have.

Du kan også indsætte barnets navn, navne på venner, kæledyr og familiemedlemmer. I tillæg kan du erstatte en voksen i bogen med dig selv eller en anden voksen – både ved at vælge udseende og ved at tilføje et navn. På den måde får du en fortælling, der er fuldstændig tilpasset det barn, du køber bogen til.

Vedrørende og fængende

Det vil skabe stor glæde for barnet, der får bogen at opdage, at det selv spiller hovedrollen i fortællingen og, at far eller mor eller en anden kendt voksen også er med.

Konceptet er ganske enkelt med til at gøre bogen vedrørende og fængende på en helt særlig måde.

Professionelle illustratorer og forfattere

Bag Fabulas skønne børnebøger står en række kendte og dygtige illustratorer og forfattere. De har alle arbejdet med børnebøger før og brænder for at formidle fortællinger af høj kvalitet til børn.

Teamet er konstant i gang med at udvikle nye bøger med sjove og spændende historier til glæde for børn og voksne.

Kvalitet der holder

Bøgerne fra Fabula er lavet i en høj kvalitet og med en lay-flat indbinding, der sørger for at bogens sider kan ligge helt fladt. Det gør det lettere for barnet at se billederne og letter læsningen.

Bøgerne er lavet til at blive læst igen og igen. Materialet er slidstærkt og siderne er kraftige, så de både er lette for et lille barn at få fat i og kan holde længe uden at gå i stykker.

Æbleskovens hersker

Fabula har allerede udviklet gode bøger om fødselsdage, bedste venner, skyer, drager og mariehøns – alle med dit barn som hovedperson.

De har også en bog, der handler om, hvordan en tur i badekarret pludselig bliver til en rejse langt ind i en meget stor æbleskov fyldt med uimodståelige æbler, hvor den strenge hersker ved navn Planta Æblesortus vogter (Emma i æbleskoven).

Bogen har til hensigt at styrke barnets fantasi og indre kreativitet ved at præsentere barnet for en historie fyldt med eventyr og fantasi. Gennem historiens fortælling bliver barnet stillet over for situationer, hvor der skal erfares, reflekteres, udforskes og læres.

Situationerne er både fra hverdagen, hvor barnet bringes til at reflektere over og relatere sig til dets egen plads i verden og fra fantasiverdener, der opfordrer barnet til at udforske og udfordre sin kreativitet.

Styrk dit barns fantasi via bøger

Børn har brug for at få styrket deres fantasi for at udvikle sig til kreative, reflekterede og handlingsdygtige mennesker. Fantasien er ikke kun noget, vi bruger til at fortælle historier for hyggens skyld.

Vi bruger den i høj grad, når vi står i situationer, hvor vi skal forestille os, hvad der er bedst at gøre. Når vi skal bearbejde og løse et problem og vælge mellem forskellige handlingsmuligheder.

Havde vi ikke vores fantasi ville vi i mange tilfælde være handlingslammede. Vi bruger også fantasien, når vi skal finde ud af hvilke regler og normer, der skal følges i en given situation.

Når barnets fantasi styrkes gennem gode fortællinger, hvor barnet må tage stilling til forskellige problemer og situationer, vil det styrke barnets evne til at relatere sig til fremtidige scenarier.

Bøgerne fra Fabula er i den grad med til at træne barnets fantasi med sine vedrørende og sjove fortællinger.

Skal du finde en gave til et babyshower, så kan du finde inspiration her.